Jungle kamp groepen 7

Beste ouders,

Wat is het toch druk op zo'n kamp. De kinderen vervelen zich geen moment.

Na aankomst zijn de kinderen hun bedden op gaan maken en daarna hebben ze het terrein verkent.

Na een kort verkennings rondje mochten de kinderen zelf gaan spelen op het terrein.

Heerlijk in het zonnetje hebben ze zich vermaakt.

Na de lunch stond er sport en spel op het programma. De kinderen hebben heerlijk gesport.

Daarna nog even heerlijk buitengespeeld en rond half 6 was het tijd om te eten.

Op dit moment proberen de kinderen de moord op Hugo Hollywood op te lossen.

Wie heeft de moord gepleegd? Was het Stan Ster? Zijn het Didi en Fiffi Dweil? Is het Carla Camera, of de regisseur Fabian Film? Of was het Betty Brood of toch zijn vrouw Hanna Hollywood? Wie zal het zeggen??

Na het moordspel was het tijd om het bos in te gaan en de verschillende dieren te zoeken die zich daar schuil hielden.

Helaas werden niet alle dieren gevonden.

Vlug werd er gedouched en daarna was het tijd voor een potje BINGO.

Meester Nico las het verhaal voor.

Op dit moment liggen de kinderen in bed, ik hoor nog wat gestommel, maar de meeste slapen al.

Slaap lekker!

Morgenavond meer....

Door een defecte laptop is het plaatsen van de foto's wat lastig....hopelijk lukt t morgen beter.