Jungle kamp groepen 7

Beste ouders,

Wat is het toch druk op zo'n kamp. De kinderen vervelen zich geen moment.

Na aankomst zijn de kinderen hun bedden op gaan maken en daarna hebben ze het terrein verkent.

Na een kort verkennings rondje mochten de kinderen zelf gaan spelen op het terrein.

Heerlijk in het zonnetje hebben ze zich vermaakt.

Na de lunch stond er sport en spel op het programma. De kinderen hebben heerlijk gesport.

Daarna nog even heerlijk buitengespeeld en rond half 6 was het tijd om te eten.

Op dit moment proberen de kinderen de moord op Hugo Hollywood op te lossen.

Wie heeft de moord gepleegd? Was het Stan Ster? Zijn het Didi en Fiffi Dweil? Is het Carla Camera, of de regisseur Fabian Film? Of was het Betty Brood of toch zijn vrouw Hanna Hollywood? Wie zal het zeggen??

Na het moordspel was het tijd om het bos in te gaan en de verschillende dieren te zoeken die zich daar schuil hielden.

Helaas werden niet alle dieren gevonden.

Vlug werd er gedouched en daarna was het tijd voor een potje BINGO.

Meester Nico las het verhaal voor.

Op dit moment liggen de kinderen in bed, ik hoor nog wat gestommel, maar de meeste slapen al.

Slaap lekker!

Morgenavond meer....

Door een defecte laptop is het plaatsen van de foto's wat lastig....hopelijk lukt t morgen beter.

Dag 2

Na een wat rumoerige nacht waarin een aantal kinderen besloten niet te gaan slapen en daardoor een aantal keer tafel mochten dekken voor de volgende ochtend, stoelen op kleur mochten sorteren of bekers mochten stapelen, sliep iedereen om een uur of 3.

Al vroeg werden de eerste stemmen, nou ja stemmen..., weer gehoord en ontwaakte langzaam iedereen in het kamphuis.

Na het ontbijt was het tijd voor een stevige ochtend wandeling door de bossen. Juf Wilma en Yolanda hadden de speurtocht uit gezet, maar waren de lintje vergeten, waardoor juf Willemijn verkeerd liep, juf Kaileigh er meer dan 2 uur over deed met haar groep en meester Nico weer via de voordeur binnen kwam ipv de achter deur...kortom hij moet nog wat bijgeschaaft worden.

Maar de kinderen hebben heerlijk gelopen en werden beloont met een lekkere lunch.

Na de lunch zijn de kinderen lekker buiten gaan spelen.

In de middag hebben we nog een bosspel gespeeld en hebben meester Nico en Dennis geprobeerd een kampvuurtje te maken...de rook was zo hoog dat mensen uit de omgeving de brandweer belden.

De brandweer was er al snel achter dat het om een vuurtje maken ging en kwam ons zelfs even helpen om het vuur goed aan te maken, zodat wij konden genieten van een mooi kampvuur.

Na het diner was het tijd voor de bonte avond. De kinderen hebben weken lang geoefend voor deze avond en mochten nu eindlijk hun act opvoeren.

Het was een mooie avond met mooie optredens.

Na alle acts was het tijd voor een disco, er is gedanst, gezongen en vooral veel gelachen.

Op dit moment, 23.01u, zijn de kinderen gedouched en liggen ze heerlijk in bed. En nu maar lekker slapen, terwijl de juffen en meesters nog even door feesten.

Morgen ruimen we de boel alweer op en pakken we de tassen alweer in....Jammer hoor, we willen nog wel even blijven.

Morgen komt de boswachter nog even langs en gaan we met hem op pad.

Rond 14u vertrekken we weer richting Hoogvliet.

Tot morgen!