Het nieuwe gebouw

Zalminfo

Zalminfo 6 - januari 2019

Beste ouders en kinderen,

Hierbij de nieuwe Zalminfo van dit schooljaar. Wij versturen de Zalminfo aan het begin van iedere maand. Wanneer er tussentijds belangrijke informatie is, stellen we u op de hoogte met behulp van een extra Zalminfo. Informatie vanuit de groepen ontvangt u van de leerkracht. We wensen u veel leesplezier!

Wij wensen alle kinderen, ouders en verzorgers het beste toe voor dit jaar.

Vandaag is de school weer begonnen. Veel kinderen hebben enthousiast over hun vakantie verteld en waar zij allemaal van hebben genoten.

In dit jaar willen wij verder bouwen aan een school waar kinderen, ouders en leerkrachten graag komen. Een school waar kinderen goed leren, het geleerde toepassen en waar zij samenwerken en plezier hebben met elkaar. Tevens willen we graag met u blijven samenwerken om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen.

Laten we er met elkaar een fijn en goed schooljaar van maken.