Het nieuwe gebouw

Zalminfo

Zalminfo 9 - april 2018

Beste ouders en kinderen,
Hierbij de nieuwe Zalminfo van dit schooljaar. Wij versturen de Zalminfo aan het begin van iedere maand. Wanneer er tussentijds belangrijke informatie is, stellen we u op de hoogte met behulp van een extra Zalminfo. Informatie vanuit de groepen ontvangt u van de leerkracht. We wensen u veel leesplezier.

Ontruimingsoefening

Op maandag 23 april houden we een ontruimingsoefening. Die ochtend oefenen we met alle kinderen om snel en veilig naar buiten te gaan. Deze oefening houden we zodat we ook snel en veilig de school uit kunnen wanneer dit ooit nodig is. Natuurlijk gaan we hier niet van uit, toch vinden we zo’n oefening belangrijk.

Later dit schooljaar houden we nog een oefening. De datum hiervoor wordt niet aangekondigd.

Wilt u  uw kind(eren) informeren over de ontruimingsoefening van 23 april en hen gerust stellen dat het slechts een oefening is.