Het nieuwe gebouw

Zalminfo

Zalminfo 5 - december 2018

Beste ouders en kinderen,

Hierbij de nieuwe Zalminfo van dit schooljaar. Wij versturen de Zalminfo aan het begin van iedere maand. Wanneer er tussentijds belangrijke informatie is, stellen we u op de hoogte met behulp van een extra Zalminfo. Informatie vanuit de groepen ontvangt u van de leerkracht. We wensen u veel leesplezier!

Sinterklaas en zijn pieten zijn al een paar keer bij de Zalmplaatschool gezien. Er is al een echte piet op school geweest. Pietcasso heeft zijn eigen kunstatelier in de hal.

Vorige week zijn de rommelpieten langs gekomen. Zij hebben flink rommel gemaakt en ook voor alle kinderen een cadeautje meegenomen.

Woensdag vieren we het Sinterklaasfeest. In de nieuwsbrief over Sinterklaas heeft u alle informatie kunnen lezen.

Nog even in het kort: Op 5 december komen de kinderen om 8:30 uur gewoon naar binnen. Zij gaan vervolgens met de leerkracht naar buiten op het plein. Daar ontvangen we Sinterklaas.

Om het overzicht te houden en voor de veiligheid van de kinderen te zorgen, vragen we alle ouders om buiten het hek mee te genieten.

Wilt u, in het kader van de privacywetgeving, terughoudend zijn met het maken van foto’s.