Het nieuwe gebouw

Zalminfo

Zalminfo 7 - januari 2020

Beste ouders en kinderen,

Hierbij de nieuwe Zalminfo van dit schooljaar. Wij versturen de Zalminfo aan het begin van iedere maand. Wanneer er tussentijds belangrijke informatie is, stellen we u op de hoogte met behulp van een extra Zalminfo. Informatie vanuit de groepen ontvangt u van de leerkracht.

We wensen u veel leesplezier!

Een gelukkig nieuwjaar!

Vandaag is de school weer begonnen. Veel kinderen hebben enthousiast over hun vakantie verteld en waar zij allemaal van hebben genoten. Helaas is niet bij iedereen de start goed verlopen dit jaar, die gezinnen wensen wij sterkte. Wij wensen alle kinderen, ouders en verzorgers het beste toe voor dit jaar. In dit jaar willen wij verder bouwen aan een school waar kinderen, ouders en leerkrachten graag komen. Een school waar kinderen goed leren, het geleerde toepassen en waar zij samenwerken en plezier hebben met elkaar. Tevens willen we graag met u blijven samenwerken om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Laten we er met elkaar een fijn en goed schooljaar van maken.