Het nieuwe gebouw

Zalminfo

Zalminfo 2 - oktober 2020

Beste ouders en kinderen,

Hierbij ontvangt u de Zalminfo van oktober. De komende tijd kan informatie veranderen, vanwege maatregelen rondom het Coronavirus die ons worden opgelegd. Wanneer duidelijk is dat bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan, dan informeren we u hierover.

We wensen u veel leesplezier!

Veiligheid en zorgvuldigheid tijdens de Coronaperiode

Op school spannen wij ons in om de juiste maatregelen rondom Corona zo goed mogelijk uit te voeren. Eerder hebben we u geïnformeerd over maatregelen.

Aanvullend hierop de onderstaande afspraken:

• Wanneer we op de hoogte zijn dat een ouder / leerling van onze school getest wordt op Corona, dan nemen we contact op met de betreffende ouder. We onderhouden dit contact tot we weten dat het kind weer naar school kan. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij leidend voor ons.
  • Wanneer we weten dat een leerling bij ons op school Corona heeft, dan informeren we alle ouders. De leerlingen van de groep waarin het kind zit worden ook op de hoogte gebracht, op een manier die past bij hun leeftijd.
  • Als een kind thuis moet blijven en zelf niet ziek is, kan hij / zij na drie dagen thuis zijn thuis werk maken. Voor de groepen 1 t/m 3 is dit op papier, dit werk wordt bij u langs gebracht wanneer u in Zalmplaat woont. Woont u ver weg, dan sturen we het werk op. Voor de groepen 4 t/m 8 is dit werk digitaal. De leerkracht zorgt ervoor dat dit werk digitaal is te maken.
  • Het advies om mondkapjes te dragen geldt momenteel nog niet voor het basisonderwijs. Wij gaan het gebruik van mondkapjes nog niet stimuleren. Wilt u dat uw kind een mondkapje draagt, geeft u dit dan zelf mee.

Hiervoor hebben we natuurlijk uw hulp nodig:

• Wanneer een gezinslid bij u thuis wordt getest of positief is getest op Corona, stelt u ons dan op de hoogte!
  • Houd u bij het halen en brengen van de kinderen zo goed mogelijk afstand van elkaar.