Het nieuwe gebouw

Thuisonderwijs

Beste ouders en kinderen,

Hierbij een nieuwe Zalminfo van dit schooljaar.

Wij versturen de Zalminfo aan het begin van iedere maand.
Wanneer er tussentijds belangrijke informatie is, stellen we u op de hoogte met behulp van een extra
Zalminfo. Informatie vanuit de groepen ontvangt u van de leerkracht. We wensen u veel leesplezier.

De schoolreis
De schoolreizen gaan dit jaar in aangepaste vorm door, in de buurt, zonder busvervoer. De leerkracht informeert u over deze activiteit. Hierdoor is het bedrag lager dan wanneer we met een bus naar een pretpark gaan. De groepen 8 zijn hierop een uitzondering, zij hebben wel de al eerder geplande en vastgelegde eindejaar activiteit.

Een alternatieve schoolreis

• De kinderen van de groepen 1 t/m 4 gaan naar de Meeuwenplaat speeltuin. Hier kunnen zij lekker spelen én zijn er ook nog een aantal verrassingen voor de kinderen.
  • De kinderen van de groepen 5 t/m 7 gaan naar AAP (Albrandswaard Avonturenpark) in Rhoon. Verdere informatie over deze alternatieve schoolreis krijgt u via de leerkrachten.